Dîner au Stayen

Ce match aura lieu le samedi 22 décembre 2018, 20:00

Koppel uw voetbalavond aan één van onze heerlijke dinerformules. Reserveren kan online tot 3 dagen vóór de wedstrijd aan de hand van de onderstaande reservatiemodule. Voor extra informatie kan u steeds terecht bij onze administratie via info@stvv.com.
Een extra boeking, boekingen voor grotere groepen in het Grand Café of in aparte zalen kan u aanvragen via info@stvv.com.


Yellow Blue Business Diner

Geniet bij elke thuiswedstrijd van een kwaliteitsvol driegangendiner, verzorgd door Trimalchio Catering. Het Yellow Blue Business Diner kost 75 EUR (ex.btw) en is inclusief aangepaste wijnen en koffie.

Reserver

Champagnetafel

Wilt u na de match gebruik maken van een gepersonaliseerde statafel in de VIP-ruimte in de Rvue? Dat kan!

Zo'n tafel kost €70 (incl. BTW) voor maximum 8 personen, inclusief een fles champagne. Deze tafel(s) kan u hier bestellen, bij reservatie van uw dinertafel of de dag zelf via één van onze hostessen.

Reserver

Voetbalbuffet

Voor grotere groepen biedt STVV een luxueus voetbalbuffet aan in samenwerking met Benoit's catering. U en uw gasten worden ontvangen met een aperitief waarna u aanschuift aan een rijkelijk buffet. Tijdens het voetbalbuffet zijn de dranken (wijnen, fris en koffie) inbegrepen. U kiest er hier voor om met uw gasten in een aparte ruimte plaats te nemen. Dit kan in onze loges Gold, Silver of White of in een Office-Box (6de verdieping) op basis van beschikbaarheid. Het voetbalbuffet vangt aan vanaf twee uur voor de wedstrijd. Deze formule is enkel mogelijk op aanvraag voor een groep van minimum 10 personen.

Reserver